Šis kurss ir kā padomdevējs zaļākas prakses veicināšanai MVU darbībā. Kursa mērķa grupa ir vietējie pārtikas ražotāji un piegādātāji, tūrisma mītnes, HoReCa (Hotel/ Restaurant/ Catering – viesnīcas, restorāni un sabiedriskā ēdināšana) sektors, kā arī vietējās pārtikas tirdzniecības tīkli. Kursa mērķis ir iedvesmot ikvienu uzņēmumu ne tikai ievērot zaļo principu ieviešanu ražošanā un pakalpojumu sniegšanā, bet dalīties ar savu pieredzi un darīt to zināmu arī saviem klientiem, patērētājiem un citiem sadarbības partneriem.
Kurss tiem, kas vēlas saimniekot videi draudzīgāk. Kurss veidots kā praktisks padomdevējs lauku tūrisma uzņēmējiem, atbildot uz jautājumiem par to, kas ir
ilgtspēja lauku tūrismā un kādēļ mūsdienīgam lauku tūrisma uzņēmējam ieviest
ilgtspējīgas attīstības principus savā uzņēmumā.
Kurss tiem, kas vēlas izveidot lauku tūrisma uzņēmumu. Tēmas: likumdošana, iespējamās uzņēmējdarbības formas, nodokļu reģistrācija un citi praktiski aspekti.
- Teacher: Liene Pranka