Kulinārais mantojums lauku tūrismā
Section outline
-
Materiāls sagatavots izdrukai PDF formātā
-
3.8 MB
-
-
-
Diskusijas par un ap mācību materiālu "Kulinārais mantojums lauku tūrismā"
-
Lūdzam Jūs novērtēt šo materiālu, atbildot uz dažiem jautājumiem. Paldies par atsaucību!
-
-
-
Uniquely Finnish Food Travel in 7 provinces. Local food experiences in genuine tmospheres”
-
Uniquely Finnish Food Travel in 7 provinces. Local food experiences in genuine tmospheres”
-
Norvēģijas lauku tūrisma un lauku pārtikas ražotāju asociācija
-
Slovēnijas piemēri gastranomiskajiem tūrisma produktiem. Slovēnijas Lauksaimniecības un Mežsaimniecības Kameras Lauksaimniecības un Mežsaimniecības insitūta pārstāves Vesna Čuček prezentācija konferencē „Lauku tūrisms: pārmaiņas kvalitātei un konkurētspējai" Rīgā, 2010. gada 9. jūnijā.
-
Labas Higiēnas Prakses Vadlīnijas Ēdienu Gatavošanai Lauku Tūrisma Mītnēs, „Lauku ceļotājs", 2011.
816.9 KB -
Restorāns „Salve” - pilsētnieku virtuves tradīcijas dižkungu gaumē. Latviskas virtuves piemērs.
-
Uz seno Igates muižas dzirnavu pamatiem celtajā krodziņā Jūs sagaida mājīga un latviska gaisotne, garšīgas maltītes un laipna apkalpošana.
-
Pädaste muiža, Muhu sala, Igaunija
-
Restorāns „Chez Dominique”, Helsinki, Somija
-
„Lauku Labumi” - saimniecības Lauku Ceļotāja mājas lapā
-
Bukstiņbiezputra - kas tā ir un recepte
-
Iespēja baudīt grūbu risotto ar tīģergarnelēm vīna bārā
-
„Latviešu ēdieni mūsdienu virtuvē”, Ē. Dreibands, šefpavārs „Annas hotel” un ēdināšanas uzņēmuma „Kartupeļu ēdāji” īpašnieks. Prezentācija seminārā „Kulinārā tūrisma produktu veidošana” viesu namā „Meža salas”, Limbažu nov., 01.12.2010.
-
„Qualitool”, internetā lietojama apmācību sistēma lauku tūrisma mītņu asaimniekiem pēc Eurogites (Eiropas lauku tūrisma federācija) minimālajiem kvalitātes standartiem
-
„Garšīgi svētki”, Ieva Leinerte, žurnāls „IR”, 22.12.2010
-
Dvietes senlejas informācijas centrā ''Gulbji'' izveidota Bebrenes simbola un Dvietes palienes iemītnieka bebra ekspozīcija, kura iepazīstina ar Eirāzijas bebru, tā vēsturi un dzīvesveidu, paradumiem, sliktajiem un labajiem darbiem. Tiek ieteikti varianti kā sadzīvot ar bebru un to lietderīgi izmantot.
-