Atvērt galveno saturu
Sānu panelis
LC e-mācības
Jaunumi
Pašlaik izmantojat piekļuvi kā viesis (
Pieslēgties
)
RT-CULI-LV
Vispārēji
Mācību materiāls
Diskusijas un materiāla novērtējums
Informācijas avoti
Materiāla veidošanu atbalstījuši
Sākums
Kalendārs
Kulinārais mantojums lauku tūrismā
Sākums
Kursi
Mācību materiāli
RT-CULI-LV
Informācijas avoti
„Garšīgi svētki”
„Garšīgi svētki”
„Garšīgi svētki”, Ieva Leinerte, žurnāls „IR”, 22.12.2010
Noklikšķināt uz saites
http://www.ir.lv/2010/12/22/garsigi-svetki
, lai atvērtu URL.
◄ The Mushrooms of Daylesford
Pāriet uz...
Pāriet uz...
Jaunumi un paziņojumi par šo e-mācību kursu
Kulinārais mantojums lauku tūrismā
Diskusijas - Kulinārais mantojums lauku tūrismā
Novērtējuma anketa
Somijas Lauku konsultāciju centru apvienība
Uniquely Finnish Food Travel
Norvēģijas lauku tūrisma asociācija
Slovēnijas piemēri
Vadlīnijas Ēdienu Gatavošanai
Restorāns „Salve”
Igates pils Dzirnavu krodziņš
Pädaste muiža
Restorāns „Chez Dominique”
„Lauku Labumi”
Bukstiņbiezputra
Grūbu risotto ar tīģergarnelēm
Latviešu ēdieni mūsdienu virtuvē
„Qualitool”
The Mushrooms of Daylesford
Bebra ekspozīcija
Abavas senlejas dabas parka tūrisma attīstības plāns, 2011
Dvietes palienes dabas parka tūrisma attīstības plāns, 2011
Rāznas nacionālā parka tūrisma attīstības plāns, 2011
Bebra ekspozīcija ►