Latviešu virtuve
Section outline
-
Materiāls sagatavots izdrukai PDF formātā
-
Rokasgrāmata domāta iesācējiem kulinārā tūrisma jomā, kuri vēlas piedāvāt viesiem tradicionāli latviskus ēdienus un mūsdienīgus ēdienus no Latvijas tradicionālajiem pārtikas produktiem. Apkopoti praktiski ieteikumi un padomi ēdiena gatavošanā, pasniegšanā, recepšu piemēri.
Rokasgrāmata veidota sadarbībā ar Sandru Aigari (Rucavas tradīciju nams „Zvanītāji”), Agitu Kausu (vīna bārs „Garage”, Rīga), Ēriku Dreibantu (Trīs Pavāru Restorāns, Rīga).5.9 MB
-
-
-
Diskusijas par un ap mācību materiālu "Latviešu virtuve"
-
Lūdzam Jūs novērtēt šo materiālu, atbildot uz dažiem jautājumiem. Paldies par atsaucību!
-